Thomas Gundelund, Viljormur Davidsen, Felix Örn Fridriksson og Arbnor Mucolli har været i aktion for deres respektive landshold.

Thomas Gundelund og det danske U18-landshold spillede mandag returkamp mod Ukraine i Spanien. Gundelund begyndte på banen i det først opgør, men i andendagsgildet kom han først på banen efter 55 minutter. Ukraine vandt kampen med 1-0 på et mål scoret i det 90. minut.

Arbnor Mucolli havde for anden gang i træk fundet vej til startopstillingen for Albaniens U21-landshold. Albanerne mødte igen Malta og det blev til en albansk hjemmesejr på 3-2 i venskabskampen mandag eftermiddag. Nu vender Mucolli tilbage til VB og der er ikke flere landsholdsopgaver i 2018. Arbnor er noteret for fem ungdomslandskampe for Albanien.

Felix Örn Fridriksson og det islandske U21-landshold spillede i lørdags anden kamp ved turneringen i Kina. Her var modstanderen netop Kina og det opgør endte 1-1. Felix Örn Fridriksson kom på banen i det 46. minut og udlignede til 1-1 efter en time. Kampen endte 1-1. Mandag spillede islændingene så deres sidste kamp ved turneringen i Østen mod Thailand. Det opgør endte 1-1 og Fridriksson begyndte på banen for Island.

Viljormur Davidsen og Færøerne var på besøg i Baku hos Aserbajdsjan i Nations League lørdag aften. Hjemmeholdet vandt 2-0 (2-0) og Viljormur Davidsen spillede de første 45 minutter. Færøerne havde udspillet deres chancer for en genvej til en EM-billet gennem Nations League. Færøerne og Viljormur spiller sidste kamp i puljen tirsdag aften. Modstanderen er Malta på udebane.

Tekst: Lars Christensen.