Vejle Boldklub har i transfervinduet ophævet kontrakterne med Mohammed Al-Hardan og Alexandru Boiciuc, der dermed kan se sig om efter nye klubber. Begge spillere har i den forgangne sæson været udlejet.

Alexandru Boiciuc var i sidste sæson udlejet til to klubber i hjemlandet Moldova, men lejeaftalerne er nu ophørt og den 22-årige angriber har fået kontrakten med VB revet over et år før tid. 21-årige Mohammed Al-Hardan var sidste efterår også udlejet til en klub i Moldova, men har i foråret spillet for græske Aiginiakos FC. Nu har midtbanespilleren fra Bahrain også fået kontrakten med VB revet over et år før tid.

Alexandru Boiciuc nåede tre kampe for VB. Moldoveren debuterede mod Skive (0-0) den 16. marts 2018 og spillede sidste kamp mod Vendsyssel (2-1) den 15. april samme år. Mohammed Al-Hardan debuterede mod Skive (3-0) den 12. maj 2018 og spillede afskedskamp mod Thisted (2-0) den 20. maj 2018. Al-Hardan sad på bænken som ikke benyttet indskiftningsspiller i de første par kampe i Superligasæsonen, men rejste til Asian Games for hjemlandet inden han blev udlejet.

Vejle Boldklub ønsker de to spillere held og lykke i den videre karriere.