Fard Ibrahim har været i Niger til Africa Cup of Nations for U20-landshold i den sidste måned, men nu vender venstrebacken hjem til Vejle Boldklub efter ghanesernes exit efter puljespillet.

Turneringen blev hverken en succes for Fard Ibrahim eller Ghana. Det blev til en sejr i premierekampen mod Burkina Faso på 2-0, da landene mødtes den 4. februar. I det næste opgør mod Senegal den 6. februar blev det til en nederlag på 0-2. I lørdags spillede Ghana så den sidste puljekamp mod Mali og tabte 0-1. Det betyder, at Mali og Senegal går til semifinalerne fra pulje B og Ghana rejser hjem. Fard Ibrahim så alle tre kampe fra bænken uden at komme på banen.

Fard Ibrahim var med i opstartstræningen i Vejle Boldklub i den første uge i januar, men vendte siden i træningslejr med Ghana op til mesterskaberne i Niger.