Fard Ibrahim forlader Vejle Boldklub, efter ghaneseren har vist sig frem under de første godt og vel tre uger af opstartstræningen. Den 19-årige venstreback kom til Nørreskoven i september i fjor og nåede ikke at debutere for førsteholdet.

Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, om afskeden med ghaneseren:

– Fard Ibrahim har været i VB i knap et år, men han forlader nu klubben igen. Han har i de sidste par uger vist sig frem i A-truppen og spillet træningskampene, men det bliver ikke til mere i denne omgang. Vi er rigtig godt besat på positionen i venstre forsvarsside, og der vil være langt til spilletid på det bedste hold for ham. Fard Ibrahim har været igennem en god udvikling i VB og vist sig godt frem. Vi ønsker ham alt det bedste i den fremtidige karriere, siger Jacob Krüger.

Fard Ibrahim, der var væk i årets to første måneder i forbindelse med Africa Cup of Nations for U20-landshold, debuterede ikke for VB, men sad på bænken som ikke benyttet indskiftningsspiller i Sydbank Pokalkampen mod Nykøbing FC (2-1) i oktober sidste år. Han spillede tre træningskampe for førsteholdet, fem reserveholdskampe og ti U19-Ligakampe.