Tømrerfirmaet H. Vedel A/S, der er ny i VB’s Erhvervsklub, holder til på Tysklandsvej i det nordlige Vejle.

Holger Vedel stiftede firmaet i 1984, og tømrermester Torben Christensen overtog virksomheden i 1995, mens Karl Kristian Dollerup blev medejer for et par år siden. Torben Christensens hustru Vibeke styrer bogholderiet med hård hånd.

1. Vedel udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver og serviceopgaver – både for private, erhverv, boligforeninger og institutioner. Firmaet deltager gerne i licitationer, både i fag- og hovedentrepriser.

”Vi udfører såvel store som små opgaver,” fortæller Torben Christensen. ”Vi er et all-round tømrerfirma med mange faste kunder fortrinsvis i en radius af Trekantområdet, Horsens og Billund.”

Tømrermesteren glæder sig over, at der er godt gang i byggeriet for tiden, hvilket også betyder travlhed for H. Vedel A/S.

Som eksempler på opgaver, tømrerfirmaet har haft for nylig, nævner Torben Christensen det nye Food Innovation House i Dandy Business Park, hvor H. Vedel udførte udvendig træbeklædning, samt Lejerbos byggeri i Grejsdalen, Grejsdal Åpark. I 2010 stod H. Vedel bag opførelsen af klubhuset i VB Parken.

”Vi lægger meget vægt på at være en troværdig samarbejdspartner,” understreger Torben Christensen. ”Vi har efterhånden oparbejdet en stor erfaring og sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde, så vore kunder har lyst at vende tilbage.”

Sponsoratet med VB er tegnet med hjertet, pointerer Torben Christensen.

”Vi var med for nogle år siden, men holdt så en pause. Med oprykningen til SL fandt vi, at tiden var inde til at støtte op om klubben igen. Måske kan der også skabes lidt kontakter ved kampene.”

Læs mere på http://www.hvedel.dk samt på Facebook.