Transport til tiden – hver gang…!

Det er ifølge ejer Jesper Kjærsgaard mantraet for LMT Transport, som er trådt ind i VB’s Erhvervsklub.

LMT Transport har til huse på Faxevej i Hedensted. Virksomheden blev grundlagt i 1981 af Jesper Kjærgaards forældre, Aage og Anne Marie Kjærsgaard, og har specialiseret sig i kurérkørsel i hele Danmark og enkelte gange også udenlands.

”Jeg kom ind i firmaet i 1993, da vi sammen åbnede afdeling i Kolding, og i 2011 trak mine forældre sig så tilbage og gik på pension og overlod roret til mig,” fortæller Jesper Kjærsgaard.

 

Firmaet har godt 20 ansatte og råder over 16 biler i alle størrelser – lige fra varevogne til en kæmpe treakslet trækker-trailer.

”Vi fragter alt mellem himmel og jord,” fortæller Jesper Kjærsgaard. ”Vi er specialister i hasteopgaver, når fx en virksomhed akut mangler maskindele. Ligeledes klarer vi også skånsomme transporter, når skrøbeligt gods kræver ekstra kærlighed under transporten. Vi lægger megen vægt på at være ordholdende – har vi lovet en vare fremme på et bestemt tidspunkt, kan vi garantere, at det holder.”

 

LMT Transport har mange faste kunder – ja, flere såmænd helt tilbage fra firmaets start i 1981 – men naturligvis kommer der hele tiden mange nye til.

Virksomheden har også lagerhotel, som er udbygget á flere omgange. ”Der er både mulighed for korttids- og langtidsleje, og vi kan klare både plukning, pakning og forsendelse, som det hedder i fagsproget,” understreger Jesper Kjærsgaard.

 

Kjærsgaard har selv en søn, der spiller U-13 Liga i VB.

”Og da vi har fulgt klubben tæt i mange år, var det helt naturligt for os at gå ind i Erhvervsklubben,” slutter Jesper Kjærsgaard.

 

Læs mere på https://lmt-transport.dk samt på Facebook.