Vladis Emmersón har i efterårssæsonen været udlejet til R&F i Hong Kong, men den stærke forsvarsspillers lejeaftale er nu ophævet, hvorfor den 24-årige ukrainsk fødte congoleser spiller forårssæsonen på leje i russiske FK Armavir.

Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, forklarer klubskiftet således.

– Vladis Emmersón skiftede i sommer på en, både for spilleren og Vejle Boldklub, fordelagtig lejeaftale til R&F i Hong Kong. Desværre har Emmersón ikke opnået de spilminutter, både vi og Emmersón havde håbet, og derfor er alle tre parter enige om, at det er bedst at afbryde lejeaftalen nu. I stedet har FK Armavir vist interesse i at leje Emmersón i den kommende halvsæson. Emmersón kommer tilbage til Europa og en fodboldliga, som minder om den ukrainske, hvor han tidligere havde succes. Der er lavet en god aftale for VB, og vi ønsker begge parter held og lykke med den kommende halvsæson, siger Jacob Krüger.

Vladis Emmersón, der spillede 14 kampe for VB i sæsonen 2018-19, kommer til at optræde i den næstbedste række i Rusland, hvor FK Armavir er nr. 14 af de 20 hold ved vinterpausen.