EASI’R har været Champions Club/Guldsponsor i Vejle Boldklub i over 10 år, og IT-virksomheden med primær base i Aarhus forlænger nu deres Guldsponsorat indtil 2020.

Administrerende direktør i Vejle Boldklub Henrik Tønder glæder sig over endnu en forlængelse af Guldsponsoratet med EASI’R.

– EASI’R er en utrolig trofast og afholdt samarbejdspartner, der som Aarhus virksomhed altid har bakket op omkring klubben. Derfor er vi glade for, at EASI’R har valgt endnu engang at forlænge deres Guldsponsorat, siger Henrik Tønder.

EASI’R leverer lead-management og sales-acceleration systemer udviklet til at hjælpe bilimportører og bilforhandlere med at bygge bro mellem online- og offline-verdenen, hvor der er opstået et hul med den øgede digitalisering omkring bilsælgernes kunderelationer. Her hjælper EASI’R den enkelte bilsælger med at styre salgsprocessen og de forskellige kunderelationer.

EASI’R har udover den primære base i Aarhus kontor syd for Berlin i Tyskland. EASI’R hjælper mere end 2600 bilforhandlere og 16.000 brugere på tværs af Europa med at opbygge relationen til kunderne, sælge på en mere intelligent måde og automatisk tilpasse salget ved hjælp af EASI’R systemet. Nuværende bilimportører i Europa, som bruger EASI’R produktet, tæller blandt andre Toyota, Audi, Seat, Volkswagen, Skoda, Jaguar, Landrover og BMW.

Hos EASI’R glæder man sig også over forlængelsen af sponsoraftalen.

– Vi har fra barnsben været VB-fans og er stolte af at kunne bakke op omkring Vejle Boldklub. Med forlængelsen af vores Guldsponsorat vil vi gerne vise, at vi fra EASI’Rs side også i fremtiden vil være en del af Vejle Boldklub, fortæller direktør Jakob Knudsen.