Vejle Boldklub lejer fra i dag og resten af efterårssæsonen målmanden Dino Hodzic ud til FC Fredericia i NordicBet LIGA. Den 21-årige målmand kommer med skiftet til konkurrenterne tættere på spilletid.

VB kunne i sidste uge præsentere tilgangen af den unge kroatiske udviklingsmålmand Dino Hodzic, der efter et træningsforløb på et par uger lavede et et-årig aftale med Vejle Boldklub. Men med Thomas Hagelskjær og Pavol Bajza i truppen, føler Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, sig godt dækket ind på målmandsposten, hvorfor han i mellemtiden har ledt efter et lejemål til kroaten.

– Det er helt efter den plan vi lagde med Dino Hodzic ved kontraktunderskrivelsen, når han nu udlejes for den kommende halvsæson. Med Thomas Hagelskjær og Pavol Bajza i A-truppen, vil der være et stykke vej til spilletid for Dino, hvorfor vi har søgt efter en klub, hvor han vil være tættere på spilletid end hos os. FC Fredericia stod og manglede en målmand og vi er glade for, at vi kunne blive enige med dem. I det omfang det kommer til at passe ind med FC Fredericia, vil han fortsat træne med hos os og denne aftale tilfredsstiller både VB, FC Fredericia og Dino Hodzic, siger Jacob Krüger.

Dino Hodzic nåede i sommeropstarten spilletid i træningskampene mod Randers FC i VB Parken og i opgøret mod Esbjerg fB i Ølgod, mens han i mandags sad på bænken i træningskampen mod SønderjyskE. Kroaten står overfor VB to gange under lejeopholdet i FC Fredericia. Første gang i lokalopgøret på Vejle Stadion den 17. september og anden gang på Monjasa Park den 29. oktober.