Kampsponsor Mogens Daarbak stod for kåringen af kampens Man of the Match i sæsonens første hjemmekamp mod Nykøbing FC. Mogens Daarbak pegede på den indskiftede midtbanespiller Diego Montiel som Vejle Boldklubs bedste spiller.

Svenskeren kom på banen i forbindelse med halvlegspausen og svenskeren satte sit aftryk på 2. halvleg. Han var med i opspillet til flere VB-chancer og i det 85. minut leverede han assisten til Viljormur Davidsens reducering til 2-3. Efter opgøret overrakte salgschef fra Mogens Daarbak, Kim Ørum, gavekort til Conrads & Nr. 14 Vinbar, sponseret af samme, til Diego Montiel.

Kampsponsoreren Mogens Daarbak har i ugen løb haft en konkurrence på Vejle Boldklubs Facebook-side. Den blev vundet af Noah Christensen.