Vejene skilles for Vejle Boldklub og D’Avila Ba Loua, når ivorianerens lejekontrakt udløber efter denne sæson. Den 21-årige offensivspiller, der er ejet af ASEC Mimosas i hjemlandet, nåede 55 kampe, 6 mål og 8 assist for VB på to sæsoner.

Samarbejdet mellem VB og D’Avila Ba Loua fortsætter ikke, når spillerens lejekontrakt udløber 30. juni. Den ivorianske offensivspiller kan således fortsætte karrieren andetsteds i den nye sæson.

VB’s teknisk chef Jacob Krüger glæder sig over det bidrag, D’Avila Ba Loua er kommet med til Vejle Boldklub.

– D’Avila Ba Loua har været her i to år og har fået spilminutter i mange af kampene i den periode. Han har været kampafgørende i både den første sæson, men også i denne sæson. Selvom mange af indsatserne har været som indskifter i den sidste tid, så har han været en vigtig del af spillertruppen og han skal anerkendes som en vigtig spiller både på og udenfor banen i den for klubben meget vigtige oprykning til Alka Superligaen. Vi takker D’Avila for en altid meget professionel indsats og ønsker ham alt det bedste i tiden fremover, siger Jacob Krüger.

D’Avila Ba Loua debuterede for VB den 24. juli 2016 mod Fremad Amager (1-1) på Vejle Stadion og afskedskampen blev opgøret mod FC Fredericia (1-0) den 16. maj 2018. Han nåede i alt 55 kampe og 6 mål for VB på to sæsoner. D’Avila har sideløbende med kampene for VB repræsenteret Elfenbenskystens U23-landshold ved flere lejligheder og han er den afrikanske spiller med tredjeflest kampe for klubben gennem tiderne.