Brasilianerne Nicolas Gianini Dantas og Gianluca Zanette forlader Vejle Boldklub ved kontraktudløb den sommer. Forsvarsspilleren Dantas har spillet denne sæson på en lejeaftale i Nørreskoven, mens målmanden Zanette kom til VB for to år siden efter en vellykket prøvetræning.

Vejle Boldklub har i denne uge taget afsked med to vellidte spillere fra NordicBet LIGA-truppen. Det er brasilianerne Dantas og Zanette, der selvom sæsonen fortsat mangler 12 spillerunder, forlader Nørreskoven.

– Vi tilbød spillerne en forlængelse på en måned, så de kunne færdiggøre sæsonen, men efter en god dialog blev vi enige om, at det var fint at slutte samarbejdet den 30. juni, siger Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub.

– Der er tale om to spillere, der har bidraget til et stærkt omklædningsrum og en god kultur i VB. De har presset deres holdkammerater i konkurrencen om spilletid. Vi føler, at vi er godt dækket ind både på målmandspositionen og centralt i forsvaret og derfor giver det mening for begge parter, at de rejser videre i karrieren allerede nu. Vi takker Dantas og Zanette for indsatsen i VB, og ønsker dem alt det bedste i deres fremtidige karriere, siger Jacob Krüger.

Gianluca Zanette, der kom til VB som klubløs i april 2018, nåede én tællende kamp for VB, da han spillede hjemmekampe mod Nykøbing FC (2-4) den 4. august 2019. Nicolas Gianini Dantas, der spillede i VB på en lejeaftale fra hjemlandets São Bernardo FC, nåede 11 kampe og 2 mål for VB. Forsvarsspillerens sidste optræden var mod Næstved i september.