Hvordan kan du hjælpe VB og samtidig blive en del af historien?

I dag fylder vores elskede klub 129 år, og næste år venter en helt særlig mærkedag, når Vejle Boldklub fylder 130 år.

Vejle Boldklub præsenterer derfor i dag på klubbens fødselsdag sit nye initiativ for byen, for klubbens fans og for historien.

Vejle Stadion bliver udsmykket med en historisk mosaik, der kommer til at pryde hovedindgangen i al fremtid. Mosaikken består af minder, mesterskaber, spillere, legender, Vejles vartegn og en del af de ledere, der har medvirket til at gøre Vejle Boldklub til den klub, som vi alle elsker.

Mosaikken og de billeder, der skabes, består af navne.

Her kan DU som VB-fan, som ungdomsspiller i klubben, som en, der har skabt et minde i Nørreskoven, som forældre, som barn, som vejlenser, som VB-fan ude i Danmark støtte klubben ved at få dit navn ind i mosaikken.

Du kan købe dit navn. Du kan købe dine forældres navne. Du kan købe dine børns navne. Du kan købe navnet på en af de spillere, du husker som værende unik for dit VB-minde.

Kort sagt kan du sætte de navne ind, der betyder noget for dig, og du kan gøre det af kærlighed, som gave, som arv eller som minde.

Mosaikken bliver præsenteret til efterårets første hjemmekamp for tilskuere, og du bliver særligt inviteret, hvis dit navn er i mosaikken.

Arbejdernes Landsbank støtter alle, der køber et navn i mosaikken med en stadionplatte, og du modtager et unikt særtryk i A6-størrelse som dit bevis på støtten.

Du kan følge med på Vejle Boldklubs Facebook-side i morgen, mandag d. 4, maj kl. 12.00, hvor vi sætter link ind til køb, og så vil Vejle Boldklub over de kommende uger fortælle historier om alle dem, der støtter og bakker op om det nye vartegn i byen.