BusinessVejle og Vejle Boldklub står bag en støtte- og netværksaften på Vejle Stadion, hvor formålet er at samle penge ind til Danmarks Indsamling 2020.

Lørdag den 1. februar åbner BusinessVejle og Vejle Boldklub (VB) dørene i Vejle Stadions lounges til en uformel og hyggelig aften, hvor hovedformålet er at støtte den gode sag. I år samler Danmarks Indsamling penge ind til at støtte børn på flugt, og den sag ønsker BusinessVejle og Vejle Boldklub at støtte:

– Både BusinessVejle og VB har et stort netværk, som vi kan trække på, og derfor er en støtte- og netværksaften en oplagt måde at stå sammen om en god sag, siger Peter Skou, formand for BusinessVejle, som glæder sig over samarbejdet med Vejle Boldklub:

– VB har nogle fantastiske rammer for sådan en aften og ved at lægge os sammen, håber vi på at samle erhvervsfolk fra hele trekantsområdet til en spændende og inspirerende aften på trods af det alvorlige emne.

Indsamlingen går til børn, som skal have hjælp undervejs på flugten, og når de er nået frem. Danmarks Indsamling hjælper børn, som har mulighed for at vende hjem til deres familie eller oprindelsesland, og børn som ellers ville ende i storbyernes gadeliv.

– Det er et emne, som vi meget gerne vil støtte. I Danmark har vi overskud og resurser til at støtte op om sådan et tragisk emne, og vi vil med vores støtteevent gerne vise, at erhvervslivet i og omkring Vejle står sammen til fordel for de mange millioner børn på flugt. Det er en tragisk sag, og jeg håber, at alle der har mulighed for det, vil støtte op om denne sag, siger Henrik Tønder, direktør i Vejle Boldklub.

Læs mere om eventen og køb din billet i linket herunder: