Tømrerfirmaet CT Byg fra Vejle har opgraderet sit engagement i Vejle Boldklub, så virksomheden i de kommende tre år er Bronzesponsor i Superligaklubben. CT Byg, der har adresse et langt stenkast fra Vejle Stadion, består af de to indehavere og tømrermestre Christian Aas Larsen og Tobias Mortensen samt lærlingen Asbjørn Høffner Kjær, der er EUX-elev.

CT Byg ser en stor fordel i at være et mindre tømrerfirma, hvor begge tømrermestre møder op til alle opgaver.

– Kunderne kan godt lide, at det altid er mester selv, der kommer og laver opgaven, og samtidig undgår vi også misforståelser, da det er os, der både planlægger og udfører tømrerarbejdet, siger indehaverne af CT Byg Christian Aas Larsen og Tobias Mortensen.

CT Byg styrer dit byggeprojekt sikkert i mål

CT Byg udfører alt tømrerarbejde, men de fleste opgaver er enten husrenoveringer, montering af nye køkkener, udskiftning af døre og vinduer eller tagarbejde. Firmaet står også gerne for at styre hele byggeprocessen for kunden, hvis opgaven kræver, at andre typer af håndværkere skal være en del af processen.

– Vi oplever, at mange kunder er glade for, at vi kan styre deres renoveringsprojekt fra start til slut og sørge for koordinering med eksempelvis murer, maler og blikkenslager. Det giver kunderne ro i maven at vide, at vi får deres projekt sikkert i mål, siger Tobias Mortensen og Christian Aas Larsen.

Hovedparten af CT Bygs opgaver er i Vejle, Bredballe og Jelling, men virksomheden er fleksibel og udfører også projekter på Sjælland eller i Aarhus. Hos tømrerfirmaet ser man frem til et fortsat godt samarbejde med ”naboen” Vejle Boldklub.

– Vi har en stor kærlighed til klubben, og vores børn er fodboldinteresserede, så det er meget naturligt for os at bakke op om Vejle Boldklub, og vi er glade for at have opgraderet vores sponsorat og tegnet en længerevarende samarbejdsaftale med VB, siger Christian Aas Larsen og Tobias Mortensen.

Læs mere om CT Byg på www.ctbyg.dk eller følg CT Bygs spændende projekter på firmaets Facebookside www.facebook.com/ctbyg