Hvis man har bladret igennem et kampprogram eller gættet på VBs skæbne på en af tipskuponerne i VIP-loungen, så har man måske også nået at drømme om et ophold på Comwell Kellers Park. Det er nemlig blandt andet et luksusophold hos dem, der er på højkant, hvis man gætter det rigtige resultat, eller er heldig at sidde med det vindende kampprogram. Comwell Kellers Park er nemlig tilbage som sponsor for Vejle Boldklub, med ønsket om atter at hjælpe holdet tilbage til Danmark bedste fodboldrække.

• Som jeg plejer at sige for sjov, så var vi med til at spille Vejle Boldklub op i superligaen, og nu har de brug for vores hjælp igen, siger Frederik Jelstrup, der er Hotel Manager hos Comwell Kellers Park og fortsætter:
  • Der er mange gode mennesker i Vejle Boldklub, der gør rigtig meget godt for klubben i hverdagen, og det vil vi gerne være en del af. Og man kan sige, at man ikke kan brokke sig over manglende Superliga, hvis man ikke bakker op om holdet.

Comwell Kellers Park har prydet landskabet i Brejning i efterhånden 11 år, og har huset et hav af konferencer, møder og romantiske spaophold. Derfor var det i efteråret også tid til en lille makeover, for at sikre de bedst mulige forhold til besøgende i fremtiden.

• Vi er en virksomhed, der lever af konferencer i hverdagen og spaophold i weekenderne. Derfor valgte vi i efteråret at bruge 28 millioner på renovation og to tilbygninger – for 10 års drift efterlader lidt spor. Vores spa-område er blevet sat totalt i stand, og er også blevet mødt af nogle udvidelser. Derudover har vi også lavet store ændringer i restauranten, så den nu har en kapacitet, der matcher den udvikling, vi har været igennem siden opstarten, siger Frederik Jelstrup.

Hvis man ønsker at opleve de nye tilføjelser til hotellet, og den smukke udsigt over Vejle Fjord, kan man booke et møde, ophold eller sin næste konference på www.comwell.com/hoteller/comwell-hotel-kellers-park.