Bliv Sponsor

180516-VB-FC-Fredericia-1-0-IMG_110103

VEJLE BOLDKLUB SPONSOR

Se vores nye sponsorbrochure her: SPONSORBROCHURE

Sponsor – samarbejde – B2B
Har du brug for at få dit produkt eller firma profileret, tror på at netværksadgang kan gøre en forskel og sidst, men ikke mindst, ejer en smule interesse for fodbold, kan et samarbejde med Vejle Boldklub blive en spændende og anderledes del af din virksomheds markedsføringsmix.

Fodbold har som ingen anden sportsgren formået at fange folks opmærksomhed på tværs af grænser, sociale lag, alder og køn. Sporten er med afstand den mest eksponerede i vores samfund med daglig omtale i såvel trykte som elektroniske medier.

Ud over den signalværdi, der ligger i at få sit navn forbundet med en fodboldklub, åbner et sponsorat dog også op for et par andre lige så spændende muligheder for moderne relationsmarketing. Som sponsor får du dels adgang til et meget attraktivt erhvervsforum samt mulighed for at indbyde dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere til unikke oplevelser.

Individuelle tilpassede løsninger
Udgangspunktet for et frugtbart samarbejde er at sikre, at vi tager udgangspunkt i de behov, der er kendetegnende for netop din virksomhed.

Eksponering gennem Vejle Boldklub  – vejen til kunderne

Fodbold er ekstremt medieintensivt. Mediernes bevågenhed er omfattende, og såvel Vejle Boldklub som vores sponsorer eksponeres meget og ofte. Vi tilbyder synlighed både på og udenfor banen, og mulighederne er mangfoldige og spænder bredt fra bander, annoncer, bannerreklamer, kampsponsorater og eventmarkedsføring.

Bliv en del af et godt sammenspillet team

Som sponsor i Vejle Boldklub opnår man fra repræsentantskabsniveau adgang til vores B2B netværk. Et effektivt erhvervsforum, hvor der er rig lejlighed til at udbygge professionelle forbindelser. Vi styrker gennem en række aktiviteter kontaktmulighederne mellem vores sponsorer, og de forretningsmæssige perspektiver dyrkes blandt andet gennem en række attraktive arrangementer fordelt over hele året.

Styrk relationerne til kunder, leverandører og medarbejdere

Vejle Boldklub er leverandør af masser af spænding og jubel til et begejstret og medlevende publikum før, under og efter VB’s kampe. VIP arrangementer i forbindelse med vores hjemmekampe byder på en unik mulighed for at tilbyde ens samarbejdspartnere en anderledes totaloplevelse, der givet vil blive husket.

Vi kommer gerne med et konstruktivt oplæg til netop din virksomhed, og du er altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Facebook

15 hours ago

Vejle Boldklub

Tak til alle der bakkede op fra tribunen i Farum - det var en fornøjelse at mærke jeres opbakning. Vi kæmper videre i Nørreskoven mod OB på søndag. #mitvejleb ...

Tak til alle der bakkede op fra tribunen i Farum - det var en fornøjelse at mærke jeres opbakning. Vi kæmper videre i Nørreskoven mod OB på søndag. #mitvejleb

 

Comment on Facebook

Puha sæsonen bliver hård nu 👎

Skift nu den træner

Mange ting i dag, som var langt fra godkendt. Generelt var der alt for mange fejl afleveringer, hjørnespark uden kvalitet og alt for tæt på målmanden. Indlæg der ikke er i nærheden af at blive farlige. Vejle skal bruge en top angriber, ellers kommer vi til at spille om ikke at få sidste pladsen.

Fortjent sejer desværre vejles offensiv er ikke imponerende måske ledelsen snart bør vide at offensiven mangler mere kvalitet det er ikke nok kun at kunne score på dødbolde og straffespark

Det kræver nogle point næste weekend. Lidt urovækkende at se hvor mange fejlafleveringer der bliver lavet,- hvilket også fører til begge mål. Og så er begge spillere i højre side i første halvleg, Madsen og memija jo fuldstændig væk.. selvom Nilson tager prisen for dagens dårligste. Han vinder to hovedestødsdueller,- resten smider han væk. Måske Krüger ikke skal overveje den unge spiller til offensiven han snakker om, men en der kan gå ind og gøre en forskel hurtigt. Selvom det er en sløj kamp ligner vi dog stadig på ingen måde et 1 div hold. VIVA VEJLE

Det var sgu en lang tur fra Vejle for at se sådan en gang lort.. ..Kom igen Vejle..

I fortjener sgu ikke at være i superligaen med så et ringe hold. I ændre snart plads med OB 🤨

Mangler VIRKELIG en angriber!! Også gad jeg godt og se en balancespiller der kan bryde modstandernes spil - synes modstanderne kommer alt for nemt til chancer. Også er man bare mega frustreret over at Vejle har været med i samtlige kampe også “kun” står med 6 point 😒

Umuligt at vinde hvis man ikke sparke på mål. Ikke godt nok.

Ringe udskiftning og manglede lyst til at spille og lad nu vær med at giv græsset skylden.

Det var under niveau. Håber jeg i inderligt! Et hav af uprovokerede fejl. Ingen kvalitet på vores dødbolde.

En gang ineffektiv boldflytteri

Synes vi langt hen ad vejen spiller en fin kamp, desværre bliver der ikke skabt nok offensivt. Kom igen VB! ♥

11 hjørnespark. Ikke en eneste med kvalitet. Hvad hjælper det at bygge et stort og stærkt hold. Hvis man ikke kan bruge det ordentlig. Bajsa havde en god kamp. Dejligt at se igen. Endnu en sæson hvor det offensive er den helt store synder. Længe siden jeg har set så mange bold tab i en kamp. Nu skal OB og ACH have klask. Forza VB

Der er for mange personlige fejl. Markeringerne i feltet ved modstanderens hjørne er for dårlige. Der er alt for lidt tempo i opspillet. Vi er alt for afventende. Andrebet mangler noget vilje.

VB er oprykker! Hvor er realismen?? Come on...!

Piv ringe

Hvor bliver man træt af at læse folk der vil have ny træner og at der ikke er kvalitet på holdet.. Vil støtte holdet i medgang og modgang!!

Vildt at så mange Vejle fans FORVENTER at de vinder hver eneste kamp. Det er sidste års 3. Plads på en af de sværeste udebaner i Danmark de møder! Selvfølgelig kunne Vejle have været mere skarpe i nogle situationer, men FCN er IKKE et hold som man kan forvente at slå på udebane som oprykker. Jeg syntes Vejle spillede en udemærket kamp og i mange dele af kampen spiller lige op med dem. Tålmodighed, så skal det nok komme 👍

Ikke godt mod et hold der har spillet midt i ugen..Find nu den angriber der kan lave mål..

Undrer mig mere over at vi gang på gang har bolden mest, og samtidig løber 10-15% mere end modstanderen 😉 Bedre held næste gang, 4 point i de næste 2 kampe så alt ok igen 🙂

Mamgler angriber

Syntes det vejle mangler er at de tør skyde udefra!

Klar til at bakke mit hold op på søndag ❤️❤️⚽️⚽️ VB ⚪️❤️⚪️🔴

Jeg er ikke så bekymret for det offensive spil. Mål har det med at komme i stimer, og det er en af de sværeste udebaner i superligaen.

+ View previous comments

16 hours ago

Vejle Boldklub

...

 

Comment on Facebook

Kom så drenge, vi tror på jer 👍

Godt spillet Vejle B i de sidste 15 minutter... Uskarp ved deres scoring... Og Nilsson forsætter desværre uskarpheden.

Tænk sig en verden hvor VB levede op til ordene “VB er virkligt stærke på dødbolde”.... Det kunne blive til noget vildt.....

Hvor er det frustrerende !! Nilsson kunne ikke ramme vandet om han så faldt ud af en båd!!

Gustav 'Arshakyan' Nilsson ...

Synes at de spiller meget godt.. lidt skarpere på afslutningerne i anden halveg og lad os så.se 2 kasser!! Forza Vejle !!

Kom så ...

Tænk hvis vejle havde 1 top angriber så havde vejle været foran

Sæt nu Adam ind. Han kan sikkert se sin egen fod. 🙂 kom så Vejle. Vi skal have point med hjem.

Tja surt at Nordsjælland kom foran så nemt på deres første reelle angreb. Opspilsfejl på midten. Vejle er slet ikke uden chancer hvis de bare kan få scoret... Nilsson med boldtab og uskarp.

Nilsson er simpelthen elendig.

Forstår ikke kritikken af Nilsson. Han har raget bolde til sig som har givet gode angreb. På chancen var der berøring fra forsvareren. Største fejl var Sousas dårlige aflevering som kostede et mål.

De vinder 1-2 .... kom så VB 👍🏼💪

De laver alt for mange fejl i dag og det bliver de straffet på 👎 men håber da de vinder

BAJZA redder det ene point

Elendige 🙄🙄

2 0

Kom nu Vejle! Vi var mega uskarpe i dag! Vi får heller ikke skabt nok chancer i dag mod et træt hold 🙁 Virker til at holdet skal vende sig en ny opstilling og kun 2 midterforsvare.

Op på hesten igen!!

+ View previous comments

18 hours ago

Vejle Boldklub

🔴⚪️⚽️
Dagens største overraskelse i Farum er, at Somarni har besluttet at Nørreskovens helte, helt undtagelsesvist, spiller dagens opgør klædt helt i hvidt.

- Usikkerheden omkring temperaturen og de ekstra procenter en hvid trøje kan give kontra en sort tager vi gerne med. Så i dag spiller vi i hvidt, fortæller Sormani til hjemmesiden op til kampstarten.

#mitvejleb
...

🔴⚪️⚽️
Dagens største overraskelse i Farum er, at Somarni har besluttet at Nørreskovens helte, helt undtagelsesvist, spiller dagens opgør klædt helt i hvidt. 

- Usikkerheden omkring temperaturen og de ekstra procenter en hvid trøje kan give kontra en sort tager vi gerne med. Så i dag spiller vi i hvidt, fortæller Sormani til hjemmesiden op til kampstarten.

#mitvejlebImage attachment

 

Comment on Facebook

Vil nu også kalde opstillingen en mindre overraskelse. Ligner en slags 4-4-2, mere end det ligner den klassiske 5-3-2

+ View previous comments

Twitter

FCN-kometen løber fra en VB'er ved midten af banen og løber ned og scorer sikkert til 2-0 på en chanceløs Bajza. (2-0) #FCNVB #sldk

90+1. Andreas Skov Olsen kommer til en afslutning, men han drejer sparket forbi mål. (1-0) #FCNVB #sldk

Indlæs flere...