Vejle Boldklub har Mads Lauritsen og Magnus Grødem tilbage i en 19 mand stor bruttotrup til morgendagens topkamp mod Viborg FF på Energi Viborg Arena. Kampen, der er efterårssæsonens sidste, spilles fra kl. 18.30 og sendes direkte på TV3 Max.

Den udsatte kamp fra landsholdspausen i oktober mod Viborg spilles i morgen aften i Domkirkebyen og runder efterårssæsonen af i NordicBet LIGA. Vinderen af opgøret overvintrer på førstepladsen.

Trænerstaben udtog efter onsdagens afsluttende træning de 19 spillere der udgør bruttotruppen til årets sidste kamp. I forhold til lørdagens kamp mod FC Roskilde, ser cheftræner Constantin Gâlcă bort fra Brenner Alves Sabino og ”Vitinho”, mens Magnus Grødem og Mads Lauritsen er tilbage blandt de udvalgte. Det betyder, at der igen skal sies én spiller fra senest 60 minutter før kick-off.

Juhani Ojala modtog VB’s eneste advarsel i lørdagens kamp mod FC Roskilde, men det var forsvarsspillerens første notering i sæsonen hvorfor karantænesituationen er uændret. Det er fortsat ”kun” Ylber Ramadani og Mads Greve der risikerer at sidde udenfor i forårspremieren mod HB Køge, hvis de modtager en advarsel i efterårets sidste kamp. Se VB’s karantænepoints her.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
2. Malte Amundsen
3. Viljormur Davidsen
4. Juhani Ojala
7. Sergiy Gryn
8. Magnus Grødem
9. Kjartan Finnbogason
10. Diego Montiel
12. Adam Jakobsen
14. Thomas Gundelund
15. Mads Greve
16. Ylber Ramadani
17. Lucas Jensen
20. Jacob Schoop
21. Indy Groothuizen (m)
22. Mads Lauritsen
23. Nicolas Gianini Dantas
30. Arbnor Mucolli
44. Tobias Mølgaard
45. Gianluca Zanette (m)

NordicBet LIGA
Torsdag den 28. november kl. 18.30
Viborg FF – Vejle Boldklub
Energi Viborg Arena
TV3 Max

Tekst: Lars Christensen.