Nordmanden Magnus Grødem er med i den 19 mand store bruttotrup Vejle Boldklub har udtaget til morgendagens kamp mod Viborg FF i NordicBet LIGA. Kampen spilles fra kl. 18.00 på Vejle Stadion og sendes direkte på TV3 Sport.

Nordmanden Magnus Grødem blev præsenteret i Nørreskoven tirsdag og efter to træningspas med holdet udtog cheftræner Constantin Gâlcă ham til opgøret mod VFF. I forhold til weekendens opgør mod Skive glider João ”Vitinho” Souza ud, mens landsmanden Brenner Alves Sabino også er med igen. Det giver en bruttotrup på 19 spillere hvor af én sorteres fra senest 60 minutter før kick-off.

Viborg FF kommer til kampen uden den stærke forsvarsspiller Lars Kramer, der afsoner karantæne efter for mange advarsler. De grønblusede må også undvære træner Jacob Neestrup fra timen op til kick-off og frem til slutfløjt, da den 31-årige cheftræner blev bortvist efter to advarsler i hjemmekampen mod FC Fredericia i sidste uge.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)