Vejle Boldklub tager en bruttotrup på 20 spillere med til fredagens udekamp mod Vendsyssel FF. Kampen spilles fra kl. 19.00 på Nord Energi Arena i Hjørring og sendes direkte på TV3 Sport.

Cheftræner Adolfo Sormani udtog efter torsdagens afsluttende træning den trup, der fredag morgen sætter kursen mod Nordjylland og opgøret i Superligaen mod Vendsyssel. I forhold til opgøret mod FC Midtjylland i lørdags, råder trænerstaben over Adam Jakobsen, der igen er helt fit. Han er sammen med Thomas Gundelund inkluderet i den 20 mand store trup, hvor to spillere skal sies fra senest 60 minutter før kick-off.

Med advarslen til Arbnor Mucolli i forrige kamp, er den talentfulde midtbanespiller i karantænefare ved næste advarsel. Se VB’s karantæneoversigt her.

Tobias Mølgaard og Melker Hallberg er fortsat ukampdygtige, mens Mohammed Al-Hardan er i træningslejr forud for deltagelsen ved Asian Games med Bahrain senere på måneden.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)