Nytilkomne Nathan Oduwa er med i den 21 mand store bruttotrup Vejle Boldklub har udtaget til fredagens opgør mod SønderjyskE i Superligaen. Kampen spilles på Sydbank Park i Haderslev fra kl. 19.00 og sendes direkte på TV3 Sport.

Cheftræner Adolfo Sormani og trænerstaben satte efter torsdagens træningspas navne på de 21 spillere, der rejser med til udekampen mod SønderjyskE. I forhold til kampen mod Randers FC i sidste uge er der flere ændringer. Arbnor Mucolli er tilbage efter afsonet karantæne, Kerim Memija er helt fit igen og Wang Zhenao er igen med i bruttotruppen. Nathan Oduwa der i sidste uge underskrev en kontrakt med VB har også fundet vej til bruttotruppen. Den engelske offensivspiller kan debutere for VB, hvis han kommer på banen.

Da 21 spillere er udtaget, skal tre sorteres fra senest 60 minutter før kick-off.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)