Der er fire potentielle debutanter i den trup på 18 spillere Vejle Boldklub har udtaget til forårspremieren mod SønderjyskE på Vejle Stadion lørdag kl. 16.00. Kampen sendes direkte på TV3 Sport.

Trænerstaben udtog efter fredagens afsluttende træningspas en trup på 18 spillere til forårspremieren mod SønderjyskE. Her er der blevet plads til fire potentielle debutanter. Det er Branko Ilic, Mathias Hebo Rasmussen, Kjartan Finnbogason og Malte Amundsen. I forhold til truppen mod AaB i sidste uge er Kjartan tilbage, mens Vladis Emmersón, Thais Damgaard Nielsen (træningslejr med U19-Ligaholdet) og Wang Zhenao glider ud. Det giver en trup på 18 spillere.

VB må til kampen undvære Viljormur Davidsen og Allan Sousa. Brasilianeren afsoner den anden og sidste karantænedag efter udvisningen mod Brøndby i december, mens Viljormur afsoner én spilledags karantæne efter den karantænegivende advarsel mod Randers FC. Fard Ibrahim har ikke været til rådighed for trænerstaben, da han er til Africa Cup of Nations med U20-landsholdet i Ghana. Kerim Memija, Vladis Emmerson og Sergiy Gryn er skadede.

Imed Louati har mod SønderjyskE mulighed for at jubilere med kamp nummer 50 for Vejle Boldklub.

Inden alle kampe i Superligaens 21. spillerunde, vil der være 30 sekunders klapsalver til ære for Peter Mikkelsen. Den tidligere danske topdommer i landets bedste række fra 1985-1998 døde tidligere på året. Alle spillere vil bære sørgebind.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)