Bruttotruppen mod OB

Allan Sousa og Viljormur Davidsen er tilbage i bruttotruppen efter at have afsonet karantæne i forårspremieren, når Vejle Boldklub møder OB på Nature Energy Park, Odense, søndag eftermiddag fra kl. 14.00.

Trænerstaben udtog efter træningspasset lørdag formiddag de 19 spillere, der søndag tager turen over Lillebæltsbroen og mødet med OB i Odense. Vejle Boldklubs første udekamp mod OB siden 2008. I forhold til sidste uges forårsåbning mod SønderjyskE, råder VB igen over Allan Sousa og Viljormur Davidsen efter afsonet karantæne. Vladis Emmersón er også tilbage efter han sad udenfor i sidste weekend. Tobias Mølgaard er blevet småskadet og sidder over, mens Mads Lauritsen er syg. Det giver en bruttotrup på 19 spillere, hvor én skal sorteres fra senest 60 minutter før kick-off.

På skadeslisten er også Kerim Memija og Sergiy Gryn, der således ikke har været til rådighed for cheftræner Adolfo Sormani.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)