Vejle Boldklub har udtaget en bruttotrup på 19 spillere til morgendagens kamp i 3. runde af Sydbank Pokalen mod Nykøbing FC. Kampen spilles i CM Arena, Nykøbing Falster, fra kl. 18.00 og VB har to potentielle debutanter med i truppen.

Cheftræner Adolfo Sormani tager en trup på 19 spillere med til morgendagens udekamp mod Nykøbing FC i DBU’s Landspokalturnering der fra denne sæson hedder Sydbank Pokalen. VB må undvære spillere som Viljormur Davidsen, Ylber Ramadani, Arbnor Mucolli, Kerim Memija og Thomas Gundelund på grund af landsholdsaktiviteter, mens Gustaf Nilsson først støder til den svenske lejr efter morgendagens opgør. Allan Sousa døjer fortsat med de problemer, der betød at han måtte udskiftes i opgøret mod Randers FC den 28. september. Derfor er brasilianeren ikke med mod NFC.

Lucas From er tilbage i truppen. Offensivspilleren har siddet udenfor på det sidste med mindre problemer, men er nu fit igen. From har spillet én kamp i denne sæson og det var i forrige pokalrunde, da han headede VB videre mod BK Frem. Udover et muligt comeback til From, så er der også to potentielle debutanter i truppen. Det er den ukrainske midtbanespiller Vladlen Yurchenko og den ghanesiske back Ibrahim Fard.

Kampen mellem Vejle Boldklub og Nykøbing FC er et hængeparti i Sydbank Pokalens 3. runde. Opgøret er det sidste, der mangler at blive afviklet og vinderen kan se frem til et møde med Kolding IF på Autocentralen Park i Kolding senere på måneden i 4. runde, der er den sidste inden kvartfinalerne til foråret.

Opgøret mod Nykøbing FC er den første ikke tv-transmitterede kamp VB spiller i denne sæson. Hvis man ikke har mulighed for at være på stadion, så liveopdateres der på vores Twitter-profil.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)