Vejle Boldklub har udtaget en bruttotrup på 19 spillere til dagens hjemmekamp mod Næstved på Vejle Stadion. Kampen, der spilles uden adgang for tilskuere på grund af smittefaren ved coronavirus, sendes direkte på Viaplay.

Efter små tre måneders kamppause er Vejle Boldklub klar til at genoptage NordicBet LIGA. Næstved Boldklub gæster Nørreskoven i den første kamp. Trænerstaben har haft spillerne samlet i tre uger og nu spilles der igen om points. Constantin Gâlcă og trænerstaben har udtaget en bruttotrup på 19 spillere til det første opgør. Én sorteres fra 60 minutter før kick-off. Der er tre mulige debutanter. Forsvarsspilleren Arlind Ajeti, der også sad med på bænken i opgørene mod HB Køge og Hvidovre i marts, kan få sine første minutter for VB. Det samme kan Tobias Sommer, der har trænet fast med divisionsholdet siden i vinter, og U19-Ligaholdets stærke midtbanespiller Alexander Jensen.

Mads Greve, Ylber Ramadani og Kjartan Finnbogason risikerer karantæne ved næste advarsel. Se Vejle Boldklubs karantænepoints her.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)
2. Malte Amundsen
3. Viljormur Davidsen
4. Juhani Ojala
5. Arlind Ajeti
9. Kjartan Finnbogason
10. Diego Montiel
11. Arbnor Mucolli
14. Thomas Gundelund
15. Mads Greve
16. Ylber Ramadani
17. Lucas Jensen
20. Jacob Schoop
21. Indy Groothuizen (m)
22. Mads Lauritsen
26. Leonel Montano
44. Tobias Mølgaard
66. Tobias Sommer
Alexander Jensen

NordicBet LIGA
Søndag den 31. maj kl. 14.00
Vejle Boldklub – Næstved Boldklub
Vejle Stadion (ingen adgang for tilskuere)
Viaplay

Tekst: Lars Christensen.