Vejle Boldklub tager en bruttotrup på 20 spillere med til udekampen mod Næstved i NordicBet LIGA onsdag aften. Kampen spilles fra kl. 18.00 på ProfaGroupPark, Næstved, og sendes direkte på Viaplay.

Trænerstaben har valgt at udvide truppen forud for onsdagens opgør i Næstved. Det betyder, at Vejle Boldklub er rejst til Sjælland med 20 spillere, hvor af to skal sorteres fra senest 60 minutter før kick-off. Juhani Ojala, der fik sin debut for VB i netop Næstved i september, er skadet, og glider ud af truppen, mens Adam Jakobsen og Lundrim Hetemi er blevet klar igen og indgår i truppen. Lundrim har ikke været i kamp siden pokalopgøret mod Vendsyssel i september. Tobias Sommer er også tilbage efter forsvars- og midtbanespilleren ikke var med mod Hvidovre.

Alexander Jensen fra U19-Ligaholdet har igen fundet vej til truppen, og midtbanespilleren står foran sin debut for Vejle Boldklub, hvis han kommer i kamp.

Mads Greve (18 strafpoints) er eneste VB’er i bruttotruppen der ryger i karantæne mod FC Fredericia på lørdag, hvis han modtager en advarsel mod Næstved. Se Vejle Boldklubs karantæneoversigt her.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)
2. Malte Amundsen
3. Viljormur Davidsen
5. Arlind Ajeti
7. Sergiy Gryn
9. Kjartan Finnbogason
10. Diego Montiel
11. Arbnor Mucolli
12. Adam Jakobsen
14. Thomas Gundelund
15. Mads Greve
16. Ylber Ramadani
18. Wahid Faghir
20. Jacob Schoop
21. Indy Groothuizen (m)
22. Mads Lauritsen
26. Leonel Montano
34. Lundrim Hetemi
66. Tobias Sommer
Alexander Jensen

NordicBet LIGA
Onsdag den 24. juni kl. 18.00
Næstved – Vejle Boldklub
ProfaGroupPark, Næstved
Viaplay

Tekst: Lars Christensen.