Vejle Boldklub tager en bruttotrup på 20 spillere med til udekampen mod Næstved i NordicBet LIGA onsdag aften. Kampen spilles fra kl. 18.00 på ProfaGroupPark, Næstved, og sendes direkte på Viaplay.

Trænerstaben har valgt at udvide truppen forud for onsdagens opgør i Næstved. Det betyder, at Vejle Boldklub er rejst til Sjælland med 20 spillere, hvor af to skal sorteres fra senest 60 minutter før kick-off. Juhani Ojala, der fik sin debut for VB i netop Næstved i september, er skadet, og glider ud af truppen, mens Adam Jakobsen og Lundrim Hetemi er blevet klar igen og indgår i truppen. Lundrim har ikke været i kamp siden pokalopgøret mod Vendsyssel i september. Tobias Sommer er også tilbage efter forsvars- og midtbanespilleren ikke var med mod Hvidovre.

Alexander Jensen fra U19-Ligaholdet har igen fundet vej til truppen, og midtbanespilleren står foran sin debut for Vejle Boldklub, hvis han kommer i kamp.

Mads Greve (18 strafpoints) er eneste VB’er i bruttotruppen der ryger i karantæne mod FC Fredericia på lørdag, hvis han modtager en advarsel mod Næstved. Se Vejle Boldklubs karantæneoversigt her.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)