Malte Amundsen og Ylber Ramadani afsoner karantæne, når Vejle Boldklub møder Kolding IF på udebane i NordicBet LIGA lørdag eftermiddag. Kampen spilles fra kl. 13.00 og sendes direkte på TV3 Sport.

Trænerstaben må undvære to spillere med karantæne, når sæsonens tredje lokalopgør mod Kolding IF venter lørdag eftermiddag. Det er midtbaneslideren Ylber Ramadani og venstrebacken Malte Amundsen der står over efter for mange advarsler. I forhold til den seneste kamp mod Skive, så er Leonel Montano, Wahid Faghir og Mads Lauritsen tilbage i truppen. Det giver en bruttotrup på 19 spillere, hvor af én sorteres fra senest 60 minutter før kick-off.

Wahid Faghir er eneste mulige debutant for Vejle Boldklub. Mads Greve er den eneste spiller der ryger i karantæne i opgøret mod Hvidovre den 21. juni, hvis han modtager en advarsel mod KIF. Se Vejle Boldklubs karantænepoints her.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)