Arlind Ajeti og Tobias Sommer er tilbage i bruttotruppen, når Vejle Boldklub møder HB Køge i NordicBet LIGA tirsdag aften kl. 18.00 i Køge. Kampen sendes direkte på Viaplay.

Endnu en engelsk uge venter Vejle Boldklubs tophold i NordicBet LIGA. Den første modstander er HB Køge, der tager imod vejlenserne på deres kunstgræsbane i Køge. Vejle Boldklubs trænerteam må undvære Leonel Montano, der er skadet, mens også Sergiy Gryn glider ud af truppen. Det giver plads til Tobias Sommer, der søndag spillede med U19-Ligaholdet i Brøndby, og Arlind Ajeti der stod over mod FC Fredericia.

Alexander Jensen har endnu engang fundet vej til bruttotruppen og den unge midtbanespiller kan, hvis han kommer i aktion, debutere for VB.

Diego Montiel, Mads Greve og Juhani Ojala er er i karantænefare til den kommende kamp mod FC Roskilde, hvis trioen modtager en advarsel mod HBK. Se Vejle Boldklubs karantænepoints her.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)