Truppen mod Frem

Vejle Boldklub tager en trup på 18 spillere med til tirsdagens kamp i 2. runde af Sydbank Pokalen mod BK Frem i Valby Idrætspark. Kampen spilles fra kl. 19.30 og sendes direkte på TV3 Sport.

VB må til kampen undvære en række spillere, som er på landsholdsopgaver. Det er Viljormur Davidsen, Ylber Ramadani, Arbnor Mucolli, Gustaf Nilsson, Kerim Memija, Felix Örn Fridriksson og nytilkomne Victorien Adebayor. Til gengæld er Thomas Gundelund vendt hjem fra U19-landsholdets turnering i Sverige og træder ind i cheftræner Adolfo Sormanis trup.

Der er comeback i truppen til Sean Murray, Tobias Mølgaard og Lucas From, der har været ukampdygtige i den seneste tid. For at supplere truppen ovenpå de mange afbud grundet landskampe, har trænerstaben udtaget tre spillere fra U19-Ligatruppen. Der er tale om forsvarsspilleren Kasper Poulsgaard (f. 2000), midtbanespilleren Alexander Jensen (f. 2001) og Thais Damgaard Nielsen (f. 2000), der dækker flere positioner i offensiven. Qingshen Zeng, kinesisk midtbanespiller, der denne sommer er kommet til VB, er for første gang også indlemmet i en kamptrup.

Allan Sousa har mulighed for at jubilere med førsteholdskamp nummer 50 for VB, mens fire spillere kan debutere for VB. Det er Thais Damgaard Nielsen, Alexander Jensen, Qingshen Zeng og Wang Zhenao.

Imed Louati og Mads Lauritsen er ikke helt fit og derfor har trænerstaben valgt at spare de to spillere.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)