Der er tre ændringer i truppen i forhold til weekendens sejr over Hvidovre, når Vejle Boldklub tager hul på 10. spillerunde i NordicBet LIGA med den tv-transmitterede hjemmekamp mod FC Roskilde. Der er kick-off på Vejle Stadion kl. 18.00.

Cheftræner Constantin Gâlcă har udtaget en 19 mand stor trup til morgendagens kamp mod FC Roskilde. Det betyder, at én spiller sorteres fra senest 60 minutter før kick-off. Adam Jakobsen blev skadet i søndagens sejr over Hvidovre og glider ud. I første omgang har trænerstaben udvidet truppen med to spillere. Det er Arbnor Mucolli, der er tilbage efter én kamps fravær, og brasilianeren ”Vitinho”, der har siddet udenfor siden debuten med Skive i august.

Juhani Ojala kan debutere for Vejle Boldklub hvis han kommer på banen, mens norske Magnus Grødem kan få sine første spilminutter i NordicBet LIGA.

Udover Adam Jakobsen, er Lucas From og Wang Zhenao også ukampdygtige og har ikke været til disposition for trænerne.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)