Vejle Boldklub har udtaget en bruttotrup på 20 spillere til morgendagens kamp mod FC Nordsjælland i Superligaen. Kampen spilles på Vejle Stadion fra kl. 16.00 og kan følges på TV3 Sport.

Trænerteamet udtog en bruttotrup på 20 spillere efter fredagens træningspas. Mads Lauritsen og Tobias Mølgaard vender tilbage til bruttotruppen efter de sad udenfor mod OB på grund af sygdom og en mindre skade henholdsvis. Det giver en bruttotrup på 20 spillere, hvor af to skal sies fra senest 60 minutter før kick-off.

Serhii Hryn og Kerim Memija har været generet af skader i årets første måneder, men de to spillere gjorde comeback i reserveholdskampen mod SønderjyskE i mandags. De har dog endnu ikke fundet vej til en kamptrup. Reserveholdet spiller allerede igen på mandag, hvor modstanderen er SønderjyskE i Haderslev.

Syv af de udtagne spillere til kampen mod FC Nordsjælland risikerer karantæne ved den næste advarsel. Se en oversigt over Vejle Boldklubs karantænepoints her.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)