Vejle Boldklub må undvære en skadet Ylber Ramadani, når holdet i morgen møder FC Midtjylland i Superligaen på MCH Arena i Herning. Kampen spilles fra kl. 18.00 og sendes direkte på TV3 Sport.

I forhold til mandagens opgør mod AC Horsens, må Vejle Boldklub undvære midtbaneslideren Ylber Ramadani. Albaneren er sammen med Gustaf Nilsson og Lucas From ukampdygtige og har ikke været aktuelle for trænerstaben til kampen. Thomas Gundelund har spillet 90 minutter for U19-Ligaholdet lørdag eftermiddag.

Trænerstaben råder igen over Allan Sousa efter brasilianeren afsonede karantæne i den seneste kamp. Kinesiske Wang Zhenao er blevet frisk igen og er udtaget. Dermed arbejder trænerstaben ud fra en bruttotrup på 19 spillere, som senest 60 minutter før kick-off barberes ned til de tilladte 18 mand.

Cheftræner Adolfo Sormani afsoner den første af fem spilledages karantæne i opgøret.

Mads Lauritsen og Rasmus Lauritsen risikerer karantæne i tilfælde af en advarsel. Se hele Vejle Boldklubs karantæneoversigt her.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)