Der er en mulig debutant i form af ukrainske Vladlen Yurchenko i den 20 mand store bruttotrup, som Vejle Boldklub har udtaget til morgendagens kamp mod FC København. Kampen spilles fra kl. 16.00 på Vejle Stadion og sendes direkte på Canal 9.

Efter dagens afsluttende træning satte cheftræner Adolfo Sormani og trænerstaben navne på de tyve spillere der møder ind til kampen mod FCK. VB fik Viljormur Davidsen til rådighed i går fredag, da DBU’s disciplinærudvalg gav VB medhold i anken efter det røde kort i den seneste Superligakamp. Færingen er derfor med igen.

Til gengæld må vejlenserne undvære Ylber Ramadani. Midtbanespilleren er skadet og ikke til rådighed. Imed Louati og Allan Sousa er også tilbage. Duoen sad udenfor mod SønderjyskE, mens Louati gjorde comeback mod Nykøbing FC. Vladlen Yurchenko har for første gang fundet vej til en kamptrup i Superligaen og den ukrainske midtbanespiller har mulighed for at debutere for VB, hvis han kommer på banen.

Der skal sies to spillere fra bruttotruppen senest 60 minutter før kick-off.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)