Vejle Boldklub har udtaget en bruttotrup på 19 spillere til morgendagens kamp mod FC København i Telia Parken. Kampen spilles fra kl. 16.00 og sendes direkte på Canal 9.

Trænerteamet udtog en bruttotrup på 19 spillere, der søndag morgen sætter sig i bussen og kører fra Roms Hule mod København. Mads Greve er spærret med karantæne efter for mange advarsler, mens Branko Ilic og Wang Zhenao sidder udenfor med skader. Adam Jakobsen er blevet syg.

Serhii Hryn er for første gang udtaget til truppen. Den ukrainske offensivspiller kan debutere for Vejle Boldklub, hvis han kommer på banen. Det samme gælder Mathias Hebo Rasmussen, der har mulighed for debut. Kerim Memija gør også comeback efter at have siddet udenfor siden Brøndby-kampen i december og bosnieren kan få de første minutter i foråret. Trænerstaben operer med en bruttotrup på 19 spillere, hvor én skal sorteres fra senest 60 minutter før kick-off.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)