Vejle Boldklub har udtaget en bruttotrup på 19 spillere til lørdagens NordicBet LIGA-kamp mod FC Fredericia på Vejle Stadion. Kampen spilles fra kl. 13.00 og sendes direkte på TV3 Sport.

Trænerstaben udtog efter fredagens afsluttende træningspas de 19 spillere der møder ind til opgøret mod FC Fredericia. I forhold til midtugens opgør i Næstved er Juhani Ojala tilbage, mens Tobias Sommer og Arlind Ajeti glider ud. Sommer spiller med U19-Ligaholdet mod Brøndby søndag, mens Ajeti denne gang står over. Tobias Mølgaard og Lucas Jensen er ukampdygtige.

Constantin Gâlcă har valgt at arbejde med et udvidet trup op til kampen, hvorfor én spiller sorteres fra senest 60 minutter før kick-off.

Mads Greve, Juhani Ojala og Diego Montiel risikerer karantæne i det kommende opgør mod HB Køge, hvis de modtager en advarsel i morgendagens opgør. Se Vejle Boldklubs karantænepoints her.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)