Vejle Boldklub har udtaget en bruttotrup på 19 spillere til morgendagens lokalopgør mod FC Fredericia. Opgøret spilles fra kl. 18.30 på Vejle Stadion og sendes direkte på TV3 Sport. Der er gratis adgang for tilskuere til kampen. Læs mere om, hvordan du kommer ind her.

Cheftræner Adolfo Sormani udtog efter dagens træningspas en bruttotrup på 19 spillere til den sidste hjemmekamp i NordicBet LIGA i denne sæson. I forhold til lørdagens sejr i Skive, må VB undvære Mads Lauritsen, der sidder over med karantæne efter for mange advarsler. Til gengæld er Viljormur Davidsen tilbage i bruttotruppen, efter færingen sad over med karantæne i den seneste kamp.

To spillere sidder udenfor med skader. Det er Nicolaj Ritter (forstrækning) og Arbnor Mucolli (lyskeproblemer).

Vejle Boldklubs bruttotrup:

Vejle Boldklub – FC Fredericia
Vejle Stadion
TV3 Sport

Læs også: Gratis adgang for alle på onsdag!