Vejle Boldklub har udtaget en bruttotrup på 19 spillere til kampen mod Esbjerg fB på Vejle Stadion fredag aften kl. 19.00. Der er comeback til Gustaf Nilsson, der sad udenfor med en skade mod AaB i mandags.

Cheftræner Adolfo Sormani har haft fire dage på træningsbanen med spillertruppen ovenpå det uafgjorte resultat i Aalborg i mandags. Efter torsdagens afsluttende træningspas satte italieneren navne på de 19 spillere der møder ind til morgendagens hjemmekamp mod medoprykkerne fra Esbjerg fB. Gustaf Nilsson er tilbage efter at have siddet udenfor med en småskade senest, men ellers er der ingen ændringer i forhold til den seneste kamptrup.

Umiddelbart inden kampen mod EfB, modtager Allan Sousa og Kerim Memija jubilæumsblomster af teknisk chef Jacob Krüger. Sousa spillede kamp nummer 50 mod BK Frem i Sydbank Pokalen, mens Memija rundede det første kampjubilæum mod AaB.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)