Nathan Oduwa, Thomas Gundelund og Thais Damgaard Nielsen er tilbage i bruttotruppen, når Vejle Boldklub møder Brøndby IF i årets sidste hjemmekamp. Opgøret spilles på Vejle Stadion søndag kl. 18.00 og sendes direkte på TV3+.

Trænerteamet har et par ændringer i truppen i forhold til mandagens nederlag i Aarhus. Thomas Gundelund, Nathan Oduwa og Thais Damgaard Nielsen er tilbage i truppen efter et par kampes fravær. Kun engelske Oduwa har været på banen i Superligaen i denne sæson, mens Gundelund og Damgaard har de første minutter i Superligaen til gode. Ud glider Wang Zhenao og Gustaf Nilsson, der har pådraget sig skader. Imed Louati og Lucas From er også fortsat ukampdygtige. Dermed er 19 mandstruppen fra AGF-kampen udvidet til en 20 mandstrup. To spillere sies fra senest 60 minutter før kick-off.

Rasmus Lauritsen og Ylber Ramadani har mod Brøndby mulighed for at jubilerer med førsteholdskamp nummer 50 for Vejle Boldklub. Duoen kom til Nørreskoven i sommeren 2017 fra Skive IK og FK Partizan Tirana henholdsvis og debuterede mod HB Køge (3-1) i sæsonpremieren den 30. juli.

Fire spillere risikerer karantæne i efterårets sidste kamp mod Randers FC, hvis de pådrager sig en advarsel mod Brøndby. Det er Viljormur Davidsen, Melker Hallberg, Allan Sousa og Adam Jakobsen. Se VB’s karantænepoint her.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)