Bruttotruppen mod AGF

Mads Lauritsen og Rasmus Lauritsen er tilbage i bruttotruppen efter afsonet karantæne, når Vejle Boldklub runder 18. spillerunde af med en kamp mod AGF. Opgøret spilles på Ceres Park, Aarhus, med kick-off kl. 19.00 mandag aften.

Mads Lauritsen og Rasmus Lauritsen er til rådighed igen efter afsonet karantæne. Svenske Gustaf Nilsson er også blevet klar efter en skade og han har ikke været med siden kampen mod FC København den 21. oktober.

Imed Louati sad udenfor med en skade mod AaB seneste og tuneseren er ikke blevet klar til kampen mod AGF. Med Nilsson, Rasmus Lauritsen og Mads Lauritsen tilbage, er der udtaget 19 spillere til morgendagens østjyske opgør. Derfor skal én spiller sorteres fra senest 60 minutter før kick-off.

Rasmus Lauritsen har mod AGF mulighed for at jubilere med førsteholdskamp nummer 50 for Vejle Boldklub.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)