Vejle Boldklub har udtaget en bruttotrup på 19 spillere til morgendagens hjemmekamp mod AC Horsens. Nathan Oduwa er tilbage efter en periode som ukampdygtig, mens VB må undvære en karantæneramt Allan Sousa. Kampen spilles fra kl. 19.00 og sendes direkte på TV3 Sport.

Udvisningen til Allan Sousa mod Kolding IF i midtugens exit fra Sydbank Pokalen gav én spilledags karantæne, som brasilianeren afsoner i den kommende turneringskamp. Til gengæld har cheftræneren Jacob Schoop og Rasmus Lauritsen med igen efter duoen sad over i pokalkampen.

Der er også comeback til Nathan Oduwa. Den engelske offensivspillere spillede kampene mod SønderjyskE og Nykøbing FC i begyndelsen af oktober, men har siden været generet af mindre skader. Nu er han klar til at indtræde i truppen igen. Med 19 spillere udtaget til kampen skal én sies fra senest 60 minutter før kick-off.

Mads Greve har mod AC Horsens mulighed for at jubilere med førsteholdskamp nummer 50 for VB.

Umiddelbart inden kampen vil der være et minuts klapsalver til ære for Jan Larsen. Den tidligere divisionsspiller i blandt andet Vejle Boldklub og en række andre jyske klubber, døde i sidste uge efter sygdom. Spillerne vil derfor bære sørgebind under kampen.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)
3. Viljormur Davidsen
4. Rasmus Lauritsen
7. Imed Louati
8. Melker Hallberg
9. Tobias Mølgaard
10. Sean Murray
12. Adam Jakobsen
15. Mads Greve
16. Ylber Ramadani
17. Nathan Oduwa
20. Jacob Schoop
22. Mads Lauritsen
23. Vladis Emmersón
24. Wang Zhenao
30. Arbnor Mucolli
66. Kerim Memija
80. Vladlen Yurchenko
91. Pavol Bajza (m)

Superliga
Mandag den 5. november kl. 19.00
Vejle Boldklub – AC Horsens
Vejle Stadion
TV3 Sport

Kampsponsor: SJAKK

Tekst: Lars Christensen.