Bruttotruppen mod AaB

Vejle Boldklub har udtaget en bruttotrup på 20 spillere til morgendagens Superligakamp på Aalborg Portland Park mod AaB kl. 19.00. Opgøret sendes direkte på TV3 Sport.

Cheftræner Adolfo Sormani havde alle landsholdsspillere tilbage i træning torsdag og siden har truppen trænet forud for morgendagens vigtige opgør i Nordjylland. Trænerstaben har Imed Louati tilbage igen efter tuneseren ikke har været til rådighed siden 1-1 kampen mod Vendsyssel august. Til gengæld må VB undvære Gustaf Nilsson, der sidder over med en skade. I forhold til den seneste Superligakamp mod AC Horsens for 17 dage siden er Tobias Mølgaard og Sean Murray også tilbage. Begge spillere gjorde comeback efter kortere perioder som ukampdygtig i pokalkampen mod Frem i tirsdags.

20 spillere er udtaget til bruttotruppen og derfor skal to spillere sorteres fra senest 60 minutter før kick-off.

Kerim Memija har mod AaB mulighed for at jubilere med førsteholdskamp nummer 50 for Vejle Boldklub.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)