Bruttotruppen mod AaB

Vejle Boldklub har udtaget en bruttotrup på 19 spillere til morgendagens hjemmekamp mod AaB i Superligaen. Kampen spilles fra kl. 19.00 og sendes på TV3 Sport. VB må undvære den karantæneramte duo Rasmus Lauritsen og Mads Lauritsen, mens Ylber Ramadani er tilbage efter en skade.

Der tilfaldt VB to advarsler i det første kvarter mod FC Midtjylland for snart 14 dage siden og de var begge karantænegivende. Det er Rasmus Lauritsen og Mads Lauritsen der afsoner karantæne mod AaB efter for mange advarsler. Imed Louati er blevet skadet, mens Gustaf Nilsson og Lucas From fortsat ikke er helt fit.

Nye i truppen i forhold til mødet med midtjyderne er også Felix Örn Fridriksson og Thomas Gundelund, der begge er kommet tilbage til Vejle med landsholdsminutter i bagagen. Ramadani er også blevet klar igen efter albaneren sad over mod FCM. Derudover er Thais Damgaard Nielsen ny i truppen. Den 18-årige offensivspiller på U19-Ligaholdet debuterede mod BK Frem i Sydbank Pokalen, men har endnu ikke været i Superligatruppen.

Trænerstaben skærer truppen ned til de tilladte 18 mand senest 60 minutter før kick-off.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)
2. Felix Örn Fridriksson
3. Viljormur Davidsen
8. Melker Hallberg
9. Tobias Mølgaard
10. Sean Murray
12. Adam Jakobsen
14. Thomas Gundelund
15. Mads Greve
16. Ylber Ramadani
20. Jacob Schoop
23. Vladis Emmersón
24. Wang Zhenao
30. Arbnor Mucolli
50. Allan Sousa
66. Kerim Memija
80. Vladlen Yurchenko
91. Pavol Bajza (m)
Thais Damgaard Nielsen

Superliga
Fredag den 23. november kl. 19.00
Vejle Boldklub – AaB
Vejle Stadion
TV3 Sport

Kampsponsor: Forstas

Tekst: Lars Christensen.