Den 20-årige brasilianske angriber Erick Farias har underskrevet en tre-årig kontrakt med Vejle Boldklub, og er dermed klar til at supplere offensiven på klubbens øjeblikkelige tophold i NordicBet LIGA.

På transfervinduets sidste dag er Vejle Boldklub lykkedes med at signe den unge brasilianske angriber Erick Farias, der har vist sig frem i Nørreskoven de sidste par uger. Den 20-årige brasilianer har underskrevet en kontrakt til sommeren 2020.

Teknisk chef i Vejle Boldklub, Jacob Krüger, er glad for at det er lykkedes at forstærke klubbens i forvejen dygtige og målfarlige offensiv med en alsidig og stærk angrebsspiller.

– Vi har fået et godt indtryk af Erick Farias gennem vores kontaktnetværk og hans prøveophold i klubben. Han er en angrebsspiller, der i vores system både kan spille centralt og på kanten. Som fodboldspiller er han stærk på kroppen, hurtig og en aggressiv og teknisk type, der vil score mål. Han kommer fra et godt udviklingsmiljø i en stor brasiliansk klub, der har udviklet mange dygtige spillere. Erick Farias er et stærkt supplement til vores i forvejen stærke offensiv, siger Jacob Krüger.

– Når man henter unge spillere ind fra andre verdensdele kan det ofte vise sig, at der er en tilvænningsperiode. I de sidste par uger har vi set en ung brasilianer med en stærk attitude og en god mentalitet på træningsbanen. Selvom vi knytter store forhåbninger til Erick, så véd vi, at det kræver tålmodighed med unge spillere. Det har vi set med vores andre offensivspillere. Med tanke på vores i forvejen stærke offensiv, er der ikke noget pres på Erick fra dag et, siger Jacob Krüger.

Erick Samuel Correa Farias, der er født den 3. januar 1997, har i de sidste 11 år spillet i den brasilianske storklub Grêmio fra Porto Alegre. Ved debut kan Farias blive den syvende brasilianske spiller i VB. I øjeblikket råder VB over landsmændene Dominic Vinicius og Allan Sousa.

Erick Farias, der har fået rygnummer 12, har arbejds- og opholdstilladelsen på plads og kan begynde træningen med holdkammeraterne.