Allan Sousa har underskrevet en kontraktforlængelse med Vejle Boldklub. Den nye aftale er et år længere end den eksisterende, og holder den 21-årige brasilianer i Nørreskoven frem til sommeren 2021.

I sidste uge blev aftalen med unge Arbnor Mucolli forlænget og nu er turen kommet til angrebsprofilen Allan Sousa, der har sat sin signatur på en ny aftale med Vejle Boldklub. Teknisk chef i Vejle Boldklub, Jacob Krüger, ser frem til at VB også i fremtiden kan råde over klubbens brasilianske offensivspiller.

– Det er en nøglespiller og en vigtig del af vores offensiv der netop har skrevet under på en ny aftale. Allan Sousa har indledt denne sæson, som han sluttede den forrige. Med meget iøjnefaldende præstationer og mål. Han besidder en X-factor der gør ham meget uberegnelig for forsvarsspillerne og vi føler stadigvæk, at han kan blive bedre. Allan har en god alder og der er store muligheder for, at han i fremtiden vil kunne tage et step videre fra VB, siger Jacob Krüger.

– Allan er en spiller der virkelig har steppet op og trænerne har arbejdet meget med hans spidskompetencer. Han er løbestærk, arbejder hårdt og har en veludviklet teknik. Med mange mål og assist i VB er han blevet en afgørende spiller for holdet og vi glæder os over, at vi sammen med Allan Sousa skal bygge mere på ham i fremtiden. Som spiller er Allan blevet mere og mere opmærksom på, at holdets succes afhænger af, at alle spillere udfylder deres rolle. Allan er en vigtig del af vores organisation og i de kampe hvor han måske ikke springer i øjnene med et mål eller en assist, så har holdet altid haft stor gavn af hans arbejdsraseri, siger Jacob Krüger.

Allan Sousa skrev under med VB i januar 2017, da han skiftede fra Al Markhiya SC i Qatar. Efter en tilvænningsperiode på seks måneder trådte han i karakter forud for sidste sæson. Her blev det til ni scoringer og foreløbigt har brasilianeren scoret to gange i denne sæson.

– Jeg har skrevet under på kontrakten, fordi både jeg og min familie befinder os godt i Vejle. Vi sætter stor pris på klubben og alle folkene omkring holdet, som betyder meget for os. Fodboldmæssigt har jeg udviklet mig meget i det sidste år og derfor vil jeg gerne fortsætte den udvikling under de nuværende trænere. Nu har vi i fællesskab rykket Vejle op i Superligaen og det er et godt sted for mig at spille. Jeg drømmer om mere med min karriere, men Danmark og Superligaen er et godt niveau lige nu, siger Allan Sousa.

– Holdets succes er det vigtigste for mig. Jeg er blevet mere og mere opmærksom på, at et stærkt hold skaber de bedste forudsætninger for gode resultater og for, at vi individuelt kan spille en god kamp. Trænerstaben med Adolfo Sormani i spidsen arbejder meget med vores udtryk og jeg føler, at vi er kommet langt i det sidste år. Men vi skal hele tiden blive bedre og jeg glæder mig til at fortsætte karrieren i Vejle i de næste år, siger Allan Sousa.

Allan Sousa har forud for aftenens kamp mod AGF spillet 43 kampe for VB. Her er det blevet til 12 mål og 10 assist. Han debuterede i hjemmekampen mod Skive IK (0-2) den 5. marts 2017.