Vejle Boldklubs U17-mandskab skulle lørdag forsøge at følge op på sidste uges flotte sejr over AaB. Det skulle Kim Leth Andersens hold forsøge at gøre på udebane mod SønderjyskE.

De unge VB-spillere fortsatte de gode takter og satte sig massivt på spillet fra kampens indledning.
Efter 14 minutter kom vejlenserne foran på et fremragende mål af Christian Gammelgaard, der med sit venstreben afsluttede et rigtig godt angreb. Vejlenserne var fortsat dominerende og efter godt en halv time blev det fortjent til 2-0, da landsholdsspiller og anfører Oliver Nielsen scorede.
– Vores første halvleg var rigtig god, hvor vi var i fin kontrol med bolden og tog gode valg, forklarer cheftræner Kim Leth Andersen.

Tendensen med Vejle Boldklub som de mest boldbesiddende og farlige fortsatte i anden halvleg, men skarpheden var der ikke til at lukke kampen. Blandt andet andet havde de indskiftede Batughan Öksüm og Oliver Amby store chancer til 3-0. Selvom gæsterne ikke fik scoret det tredje mål lignende det en sikker og fortjent sejr indtil kampens sidste minutter.
Værterne fra SønderjyskE var hurtige til at udnytte et frispark på midten af banen i det 89. minut, hvorefter de sidste minutter blev lidt kaotiske. Hjemmeholdet fik med en scoring dybt inde i overtiden sikret et noget heldigt point mod en på dagen markant bedre modstander fra VB.
– Det var en rigtig hård skæbne for drengene. I en kamp som vi nærmest kontrollerede var start til slut, var det total misvisende, at vi ikke fik alle tre point. Men vi skal tage med videre, at der blev gjort mange ting rigtigt, og vi i den grad fortjente de tre point, fortæller en ærgerlig men også tilfreds Kim Leth Andersen.

Vejle Boldklubs U17-mandskab spiller igen lørdag d. 23. november kl. 15.30, når Lyngby er modstanderen på hjemmebane i VB Parken.

Kampfakta
SønderjyskE-Vejle Boldklub IF 2-2 (0-2)
14. 0-1 Christian Gammelgaard

Oliver Amby