Reaktioner fra Morten Bisgaard, trænerassistent i Vejle Boldklub og Bo Henriksen, cheftræner i AC Horsens, efter opgøret i Superligaen på Vejle Stadion mandag aften. VB vandt 3-1.

– Vi har beskæftiget os meget med vores scoringsproblematik, erkendte Morten Bisgaard efter kampen.

– Så fokus har været på at bringe flere folk i feltet. Få Viljormur Davidsen, Tobias Mølgaard, Melker Hallberg osv. med frem og være farlige. I dag er vi også stærke på dødboldene. Alt drejer sig om serven. Og her leverer Hallberg og senere Mucolli perfekte hjørnesparksbolde. Resten handler om aggressivitet og timing af løbene, siger Morten Bisgaard.

– Vi bliver overrumplet efter pausen. Vi mister bolden ved begyndelsessparket, og pludselig ligger bolden i netmaskerne. En forfærdelig start på 2. halvleg, men ros til spillerne for fortsættelsen. Vi fortsætter i højt tempo, presser dem, jagter dem og bliver spildominerende igen. Vi jagter mere mål nr. 3, end vi forsvarer en føring, siger Morten Bisgaard.

Bisgaard fortalte, at man selvfølgelig havde forberedt sig på de lange indkast – som dog aldrig blev farlige – men da Qvist og senere Mathias Nielsen blev udskiftet, var det jo så også slut med det. Omstændighederne omkring kampen havde ikke været så meget anderledes – Sormani holdt som vanligt oplægget, inden han en time før kampstart måtte forlade truppen.

Bo Henriksen: Igen bliver vi snydt af dommeren

– Vi er for passive og kommer hele tiden på bagkant, erkendte Bo Henriksen efter kampen.
– Nej, vi spiller ikke nogen god fodboldkamp, og det er fair nok, Vejle vinder.

Ellers brugte ACH-coachen meget tid efter kampen på at harcelere over et ikke dømt straffespark til Mathias Nielsen.

– Det skulle være Danmarks bedste dommer i dag, men det kunne da være sjovt snart at deltage i en fodboldkamp, hvor dommeren ikke er altafgørende. Det var det samme mod FCN – det bliver bare ved og ved og ved. Men vi skal selvfølgelig tro på, at det bare er en tilfældighed, at det går ud over os…”

Bo Henriksen afviste, at spillerne står til skældud efter den noget anæmiske indsats i dag.

– Nu skal vi have hevet folk op, inden mødet med SønderjyskE på lørdag. Det gælder om at give spillerne kærlighed – det hjælper ikke noget at banke dem oven i hovedet. Det har aldrig hjulpet nogen – næh, kærlighed, kærlighed, kærlighed…

Tekst: Ole Kristensen.