Reaktioner fra Vejle Boldklubs assistenttræner Morten Bisgaard og Sønderjyskes cheftræner Claus Nørgaard.

Det var assistenttræner Morten Bisgaard, der mødte pressen efter kampen, da der – som han sagde – lige var et italiensk vulkanudbrud, der skulle stilne af…

– Dommeren dømmer jo det, han så, fastslog Bisgaard. – Men selvfølgelig ændrer det kampen radikalt. Vi havde trænet i at forsvare med 11 mand, og nu stod vi og skulle spille 3-5-1, som vi jo ikke havde øvet os på. Så laver vi en fejl ved straffesparket, og så går det jo galt. Vi viste jo i starten vi kunne skabe chancer, så det er ærgerligt, udvisningen helt ændrer billedet i en kamp, hvor vi havde sat os meget for og ville have gået tidligere i pres end normalt, siger Morten Bisgaard.

Bisgaard sagde, at debuterende Oduwo i sine minutter fik vist, han kan løbe stærkt, men at det jo var en vanvittig svær kamp at komme ind i – netop fordi presspillet ikke rigtig kan fungere med 10 mand.

Claus Nørgaard: Vi får justeret efter pausen
– Vi får ikke udnyttet vores overtal i 1. halvleg, medgav SE-coach, den tidligere VB-ungdomstræner, Claus Nørgaard.

– Vi stresser og panikker lidt og kan ikke rigtigt finde løsningerne. I pausen får vi justeret og løser det bedre efter pausen. Vi gør banen bred og lang, og så er Alexander Bah jo virkelig kampafgørende. Det er jo også derfor, vi hentede ham, siger Claus Nørgaard.

Nørgaard medgav, udvisningen kom på det rigtige tidspunkt.

– Vi starter godt, men så får Vejle momentum og er farlige, så vi var glade for det røde kort, siger Claus Nørgaard.

Tekst: Ole Kristensen.