Kommentarer til Superligakampen på MCH Arena mellem FC Midtjylland og Vejle Boldklub. VB’s assistenttræner Morten Bisgaard og Kenneth Andersen, cheftræner for FC Midtjylland.

– Det var ikke specielt sjovt i dag, erkendte assistenttræner Morten Bisgaard.

– Spillerne må kigge indad, og det samme må vi selvfølgelig i trænerteamet efter sådan en kamp. Vi prøver at få justeret lidt i løbet af kampen og fx i højere grad få lukket ned for Jakob Poulsen, som fik alt for gode muligheder for at vende med bolden og sætte spillet. Men alt i alt rammer vi slet ikke dagen, og cifrene lyver bestemt ikke, siger Morten Bisgaard.

Bisgaard var ikke selv påvirket af den megen uro og presseomtale op til kampen, men kunne selvfølgelig ikke tale for spillertruppen.

Trænerstaben må i de kommende to uger undvære et par spillere, der er udtaget til landsholdsopgaver. Mandag eftermiddag skal reserveholdet møde Lyngby, mens der er træningskamp på fredag mod Holstein Kiel på udebane.

Kenneth Andersen: Fantastisk fodbold at overvære
– Der er rigtig mange ting, der lykkes for os i aften, sagde en glædesstrålende FCM-træner, den tidligere ungdomskonsulent i VB, Kenneth Andersen.

– Det er på alle parametre – vores fremadrettede spil, vores evne til at vinde andenbolde, vores opbygningsspil, vort chanceskabende spil. Ja, det var fantastisk at sidde og se på. Vi havde snakket om, at hvis Vejle stod så højt, som vi regnede med, så skulle vi spille de dybe bolde og løbe med dem, og den timing og speed, det foregår med i dag, det var virkelig en fornøjelse, siger Kenneth Andersen.

Tekst: Ole Kristensen.