Brasilianeren João Victor Souza dos Santos (f. 1998) er torsdag eftermiddag ankommet til Nørreskoven, hvor han skal prøvetræne i den kommende tid. Rumænsk prøvespiller er rejst videre, mens Nicolaj Madsen fortsat træner med i Vejle Boldklub.

Den 20-årige brasilianer João Victor Souza dos Santos er kommet til Vejle Boldklub på en prøvetræning. Brasilianeren er til de offensive positioner på banen og han fylder 21 år den 8. september. Brasilianeren, der kom tidsnok til at han fra sidelinjen kunne overvære kampen mod Brabrand, har ikke tidligere spillet i Europa, men han er blevet aktuel for VB gennem klubbens netværk i Sydamerika. João viser sig frem på træningsbanen første gang fredag og træner med i en endnu ubestemt tidsperiode.

Til gengæld har Vejle Boldklub sagt farvel til Nicusor Craiu. Den 20-årige rumæner kom til prøvetræning i VB i sidste uge, men han er nu rejst videre. Midtbanespilleren Nicolaj Madsen træner fortsat med.