Firmaet B2B Supply, som har opgraderet sit sponsorat i VB fra sølv til guld, har til huse på Bugattivej. B2B, der blev stiftet i august 2012, er en grossistvirksomhed og totalleverandør af forbrugsartikler til fødevare- og rengøringsbranchen.

”Jeg startede såmænd hjemme på privatadressen med lager i cykelskuret!” fortæller indehaver Morten Kofoed, der har tre ansatte i B2B Supply.

”I 2014 flyttede vi til Boeskærvej, og i juni 2015 fik vi så vores nuværende adresse på Bugattivej 5a og kunne straks udvide med 5b, så vi fik forøget lagerkapacitet.”

B2B kan eksempelvis levere rengøringsartikler, arbejdstøj, plastposer, drikkevarer og konfekture.

”Vi har kunder i hele landet. I Jylland er det lige fra Aalborg til Gråsten, ligesom København er et af vore helt store områder,” siger Morten Kofoed

”Vi får ca. to tredjedele af vore varer fra en hovedleverandør, men ofte får vi specialbestillinger, hvor jeg så må trække på mit store forhandlernetværk. Det kan være specialvarer som containersække eller logovarer – eksempelvis kaffekopper eller pizzabakker med logo.”

Morten Kofoed understreger fordelen ved at være et lille firma.

”Vi er meget fleksible og har en kort reaktionstid uden at være bundet af faste kontortider. Hvad firmaerne bestiller i dag kan være fremme i morgen… Vores lille organisation gør også, at vi kan holde vore priser nede.”

B2B Supply entrerer med Danske Fragtmænd, som leverer fra dag til dag.

”Normalt bestiller firmaerne fra gang til gang, når de har behov, men der er også hoteller i København i Aarhus, der fast får leveret papirvarer el.a. fx hver femte uge.”

Hoteller er gode kunder hos B2B. Virksomheden har godt 60-70 hoteller i kundekredsen, men servicerer også den øvrige del af fødevarebranchen som fx cafeer, restauranter og street-food markeder.

Morten Kofoed angiver VB’s netværk som en hovedårsagerne til hans engagement i klubben.

”Min virksomhed er bygget op på netværk – både mit eget og så det netværk, som man i VB er så knalddygtig til at skabe.”

Men hjertet følger også med guldsponsoratet.

”Jeg er Vejle-dreng og kom fra fireårs alderen på det gamle stadion med min far, så mit hjerte banker jo for klubben. Selv om jeg evt. kunne få samme fordele ved sponsorater i andre klubber, kommer det aldrig til at ske…!

Læs mere på http://www.b2bsupply.dk